Legénybúcsú februárban

 
 
Forgács Péter, Mészáros Árpád Zsolt, Miller Zoltán, Zöld Csaba és Barabás Kiss Zoltán játsszák a főszerepeket a Legénybúcsú című magyar musicalben, melyet február 4-én láthatnak a Nagyszínpadon a győri nézők.

A férfi baráti társaságok egyik legkedveltebb eseménye a legénybúcsú, amely az agglegényélet búcsúztatásáról szól - ahol mindent szabad, még azt is, amit tiltanak –, na, meg persze természetesen a nőkről, és a hozzájuk fűződő viszonyról. Így van ez a darab szereplői esetében is, akik törzshelyükön, készülnek az estére. A társaság tagjai különböző társadalmi helyzetüknek, és aktuális tevékenységüknek köszönhetően mind-mind mást várnak az estétől, de egyben mindannyian megegyeznek: nő az márpedig kell!

Az események során felszínre kerülnek a korábbi feszültségek, egyéni- és házassági problémák, családi viszályok is, de mint minden férfitársaságban, a nőkérdésen kívül terítékre kerül például a mai magyar futball, és az elektromos zene is.

Jegyek három kategóriában kaphatók a Győri Nemzeti Színház Jegypénztárában vagy itt!
Video ajánló

alt

Szirmai Klári fotójának részlete

2014. november 13.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM