Advent Győrben 2014

 
 
A Győri Nemzeti Színház idén is részt vesz Győr város adventi programsorozatában. November 28-án művészeink a Jézus Krisztus szupersztár részleteit adják elő a Széchenyi téren 17.00 órakor kezdődő fesztiválnyitó ünnepségén.

Az Advent Győrben 2014 sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy Győr minden kulturális intézménye szerepet vállal a színes programkínálatban, a december 20-án bemutatott Jézus Krisztus szupersztár produkció a programsorozat kiemelt eseménye.
December 13-án a Kisfaludy teremben a 80 nap alatt a Föld köröl című színpadi játékot mutatjuk be, december 19-én este 18.00 órakor pedig a Széchenyi téren Nagy Balázs Karácsonyi koncertjét hallgathatják meg az ünnepre készülők.


alt


2014. november 18.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM