Improvízió, ahogy még sosem volt...

 
 
2014. december 27-én szeretnénk egy rendhagyó előadással meglepni az Improvízió Győr nézőit!
Sokszor kaptuk azt a visszajelzést nézőinktől, nem hiszik el, hogy a színpadon születő produkcióból nincs semmi előre lepróbálva.
Most teljes egészében lerántjuk a leplet az előkészületekről, mindent ott kezdünk együtt, december 27-én 15 órakor a Kisfaludy Terem színpadán.

Önöket fogjuk kérdezni, „hol, kik, mikor”, együtt kitalálunk egy nyitó jelenetet, és minden előkészület nélkül belevágunk, hogy szokás szerint két felvonásnyi összefüggő történetet varázsoljunk, improvizáljunk Önök elé, reméljük – szokás szerint – mindannyiunk legnagyobb örömére.
Szavazni nem kell most, jegyet váltani előadásunkra annál inkább!
Sok szeretettel várjuk Önöket!
Az Improvízió Győr csapata

Jegyet vásárolhat itt, vagy a Jegypénztárban.alt

2014. november 25.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM