Elmarad a Június

 
 
Elmarad a Június című előadás 2014. december 2-án Kiss Bazsa és 3-án Lelkes bérletben, valamint december 30-án bérletszünetben. ÚJ HÍR: Szintén elmaradnak az előadások december 5-én Várady és 6-án Kisfaludy bérletben. A bérletes előadásokat későbbi időpontban pótoljuk. Az előadásokra interneten vásárolt jegyek árát a Jegymester Kft. visszautalja.
A pénztárban vásárolt jegyeket a Győri Nemzeti Színház más előadásaira cseréljük, vagy a jegyek árát visszafizetjük az előadások kezdő időpontjáig illetve a december 30-i bérletszünetes előadásra váltott jegyek esetében december 29-én 16.00 óráig.

Elmaradt előadások pótlása:
Kiss Bazsa január 20. kedd 19.00
Lelkes Dalma január 28. szerda 19.00
alt
2014. december 01.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM