Csankó Zoltán Kardirex-díjat kapott

 
 

 

Meglepetéssel kezdődött a Jézus Krisztus szupersztár december 21-i premier előadása. 19.00 órakor Forgács Péter igazgató lépett a színpadra és bejelentette, hogy Dr. Vasas István, a Kardirex Egészségügyi központ főigazgatója díjat alapított, mellyel színházunk legkiemelkedőbb művészi teljesítményét nyújtó színészeit kívánja elismerni.

Dr. Vasas István a színpadra lépve elmondta, a kuratórium döntése szerint a Kardirex-díj 2014. évi kitüntetetettje Csankó Zoltán színművész. A díjazott Figaro házasságabeli jelmezében lépett színpadra, hiszen nem sokkal korábban tudta meg maga is az örömteli hírt. A rá jellemző szerénységgel a Jézus Krisztus szupersztár produkciót méltatva vette át a díjat a főigazgatótól. A közönség, valamint a színésztársak a színfalak mögött vastapssal díjazták.

Szeretettel gratulálunk!alt

Jelenet Beaumarchais Figaro házassága című színművéből

2014. december 22.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM