Ismét működik a Jegypénztár

 
 

Az Interticket jegyrendszerre történő sikeres átállást követően január 6-tól ismét működik jegypénztárunk. A megszokott nyitva tartási órákat az Új Évben bővítettük, 2015-től már folyamatosan nyitva tartunk keddtől péntekig, ebédszünet nélkül 10.00-18.00 óráig, valamint nagyszínházi előadások előtt egy órával.


Internetes jegyvásárlási lehetőséggel is jelentkezünk hamarosan, jelenleg on-line formában a jegyértékesítés szünetel.
Színházbérletek második részletének fizetésére 2015. január 31-ig átutalással, sárga postai csekken illetve szervezési osztályunkon bankkártyával és SZÉP kártyákkal van lehetőség.


alt

2015. január 06.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM