Újra lehet az interneten jegyet vásárolni

 
 
Rövid átállási időszak után újra lehet jegyet vásárolni a Győri Nemztei Színház előadásaira internetes felületünkön.
Január 5-től az Interticket hálózatára álltunk át, így ha több alkalommal is szeretnének jegyet vásárolni színházunkba, célszerű, de nem kötelező a www.jegy.hu oldalon regisztrálniuk. Korábbi regisztrációjuk a szolgáltatóváltással megszűnt.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy mostantól egy ideig nem kapnak e-mailes figyelmeztetést előadásaink időpontjáról, ezt a szolgáltatást csak a közeljövőben tudjuk majd újra biztosítani. Kisebb változtatások még várhatóak január hónapban. Kérjük türelmüket és megértésüket! 
A megújult jegyvásárrlással kapcsolatosan szervezési osztályunk kollégái állnak rendelkezésükre.alt
2015. január 08.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM