Beugrások a Június szerepeibe

 
 
Forgács Péter és Fehér Ákos is először játszott Egressy Zoltán Június című színművében január 8-án este. Forgács Péter Zár Ferenc szerepét vette át Balikó Tamás tragikus halála miatt, Fehér Ákos pedig Pingiczer Csaba szerepét vállalta a fiatal színész betegsége idejére.

A produkció minden résztvevője nagy szeretettel és teljes odaadással segítette a beugrók lelkileg és -Forgács Péter számára nehéz, nagy szerep és sok szöveg miatt- szellemileg is megterhelő szerepátvételét. Az előadás nagyszerűen, hiba nélkül sikerült, könnyek és vastaps volt a társulat jutalma.
További fotókat találnak hivatalos Facebook oldalunkon.alt
Forgács Péter  és Budai Zsófia
alt
Mohácsi Attila, Forgács Péter, Fehér Ákos


2015. január 09.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM