Egressy közönségdíjas

 
 
"Villám" drámaíró versenyt rendeztek Nyíregyházán a Móricz-hetek programjában. Egressy Zoltán közönségdíjat kapott.
Adott volt egy kevésbé közismert Móricz-mű, három író, három rendező és egy társulat Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Színházban. Január 29-én tíz Móricz-műből sorsoltak a három szerző - Egressy Zoltán, Forgách András és Pozsgai Zsolt - között, akiknek fél napjuk volt arra, hogy ugyanazon műből, vagy annak csupán címéből egyfelvonásos színdarabot írjanak. Az elkészült darabokat a verseny másnapján, január 30-án, egy nap alatt vitte színre Bodolay Géza, Harsányi Sulyom László és Keszég László rendező a színház társulatának szereplésével. Az egyfelvonásos darabokat este héttől mutatták be a nagy színpadon.

Egressy Zoltánnak, a Győri Nemzeti Színház dramaturgjának szeretettel gratulál a társulat!
alt
2015. február 02.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM