Júdás szerencsés balesete

 
 
Ijesztő, szerencsés kimenetelű baleset történt a szombat esti Jézus Krisztus szupersztár előadás egyik legdrámaibb jelenetében. A Júdást alakító Sándor Péter egy kötelet húz a nyakába, letérdelve, mintha lógna, játssza a híres öngyilkossági jelenetet.
A szombati előadáson Sándor Péter késve érkezett ehhez a ponthoz, a sietség miatt kapkodni kezdett, úgy tette fel a kötelet a nyakába, hogy az feljebb csúszott az állánál. A nyakát megnyomta a kötél, megijedt, nem tudta kioldani magát. A helyzetből kollégái a lehető leggyorsabban kiszabadították, az ügyelő rövid időre összehúzta a vasfüggönyt, majd a másik szereposztás Júdása, Mohácsi Attila vette át a szerepet, és oldotta meg az utolsó jelenetet.
A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvos azonnali elsősegélyben részesítette Sándor Pétert, majd az előadás és a meghajlás után, biztonsági vizsgálatra kórházba küldte.
Forgács Péter igazgató elmondta, a darabban alkalmazott technikát sokat gyakorolták, a produkcióhoz felkért biztonsági szakember is biztonságosnak minősítette.

Szerencsére a nagy ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj, Sándor Péter azóta már két előadást is játszott a musicalből. Hogy teljesen kizárt legyen egy hasonló baleset, Forgács Péter rendező változtatott a jeleneten és többé nem kerül kötélbe Júdás feje.

alt
2015. március 02.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM