Győri Tavaszi Fesztivál

 
 

 

A Győri Nemzeti Színház társszervezőként vesz részt az idei Győri Tavaszi Fesztivál programsorozatának lebonyolításában. A közel három hetes rendezvény március 15-én, nemzeti ünnepünkön kezdődik. A nyitónapon az ExperiDance két telt házas előadást is tart színházunkban, amelyekre már most elfogytak a jegyek. Társulatunk opera-csemegével készül a tavaszra, a fesztivál ideje alatt, március 28-án mutatjuk be Mozart A varázsfuvoláját.


Március 15. és április 3. között ismét színes programokkal köszöntjük a tavaszt. A Négy Évszak Fesztivál nyitósorozata az idén is igényes szórakozást kínál a kultúra kedvelőinek. Számos nagy név és népszerű produkció várja a győrieket és a hozzánk látogatókat. – fogalmazott Fekete Dávid alpolgármester az eseménysorozat sajtótájékoztatóján. Hozzátette, 2015. is bővelkedni fog a fesztiváli rendezvényekben, és a megújuló belvárosi terek, utcák bekapcsolódnak a programok helyszínei közé.
Serfőzőné Tóth Andrea, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója hangsúlyozta, az idei is igazi összművészeti fesztivál lesz tánccal, zenével, képzőművészettel, színpadi előadásokkal, ahol a kicsik és a nagyok egyaránt megtalálják a számításaikat.

A Győri Tavaszi Fesztivál programjában idén is lesz Hímestojás kiállítás és vásár a Gyermekek Háza szervezésében. Ebben az évben is eljönnek a tojásírók az ország különböző vidékeiről, akik bemutatják a különféle technikákkal készített alkotásaikat. Lesz itt karcolt, patkolt, áttört, viaszolt, levélrátétes, sárközi, gyimesi és moldvai csángó motívumokkal díszített hímes tojás is. Az Agárdy Gábor ikonkiállítás március 19-től április 3-ig tekinthető meg a Múzeumházban, a húsvéti vásárban március 28-tól válogathatunk az Arany János utcában.
 
A Tavaszi Fesztivál programjaira a Látogatóközpontban, a Győr+ Pavilonban és a Richter teremben válthatók jegyek. A varázsfuvola előadásokra és a fesztivál programjában jegyzett március 22-i Csinibabára színházunk Jegypénztárában válthatnak jegyet.

Forrás: gyorplusz.hu

Részletes program itt

alt

2015. március 10.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM