A varázsfuvola a budapesti Primaverán

 
 
Az Erkel Színház április hónapban vidéki operatársulatokat lát vendégül. Április 22-én A varázsfuvola operával vendégeskedünk a budapesti intézményben, a Primavera Fesztiválon.

A Primavera-sorozat vezérgondolata, hogy az Operának, mint nemzeti intézménynek rangjából és helyzetéből fakadó kötelessége a vidéki operajátszás támogatása. Ez a felismerés hívta életre 2013-ban a Primaverát, amelynek egy hetében vidéki operatársulatok friss bemutatóit láthatja a közönség az Erkel Színházban.
A sorozatban részt vesz a Kolozsvári Magyar Opera, a hét második előadása lesz a győri Mozart opera, ezt követi a Debreceni Csokonai Színház, a Pécsi Nemzeti Színház, a Miskolci Nemzeti Színház, és a Szegedi Nemzeti Színház egy-egy opera produkciója.

A varázsfuvola színlapjaalt

2015. március 23.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM