Fotókiállítás TartALMAS módra hatodszor

 
 
Mi sem mutatja jobban az idén már hatodik alkalommal megrendezett TartALMAS fotókiállítás nívóját, minthogy a tárlatot Grászli Bernadett, a Rómer Flóris Történeti és Művészeti Múzeum igazgatónője nyitotta meg. Április 8-án délután tehetséges gyerekek töltötték meg a színház előcsarnokát és a TartALMAS tábor vezetőivel együtt csodálták meg a tavalyi nyár fotótermésének legjavát.

A megnyitó résztvevőit hagyományosan Venczel-Kovács Zoltán (színész), Ströck Barbara (balettművész), Tóth Zoltán (fotós-operatőr) és Bedi Eszter (kreatív vezető) látták vendégül, ezúttal a Mákvirág Gasztroklub édesség-különlegességeivel. A gyerekek beszélgethettek a tavalyi élményekről, és persze szó esett arról is, kik vesznek majd részt az idei nyárra tervezett, immár két turnusos táborban.

A TartALMAS táborról további információ itt!
alt

2015. április 09.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM