Hogy volt! - színházunk a Duna TV műsorában

 
 
A Győri Nemzeti Színház lesz a téma közel egy órán keresztül a Duna Televízió vasárnap esti 21.55-kor kezdődő Hogy volt! című műsorában.
A stáb „Színházról színházra” sorozatot indított, melynek első állomása a Győri Nemzeti Színház április 19-én. 

A műsorban láthatnak majd számtalan bejátszást a színház elmúlt éveinek emlékezetes eseményeiből, előadásaiból, a stúdióvendégekkel Radványi Dorottya és Gaskó Balázs beszélgetnek. A műsorban megszólalnak: Forgács Péter, Járai Máté, Nagy Balázs, Mahó Andrea , Egressy Zoltán, Pásztor Erzsi, Posonyi Takács László, Szina Kinga, Kszel Attila, Csankó Zoltán, Ungvári István és Maszlay István.

Facebook oldalunkon rövid előzetest láthatnak a műsorból. https://www.facebook.com/gyorinemzetiszinhazalt

Radványi Dorottya és Gaskó Balázs műsorvezetők

2015. április 15.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM