Zárás előtti közlemény

 
 

Kedves Közönségünk!

A mai napon sajnos, egy időre el kell búcsúznunk Önöktől. Ma esti, utolsó előadásunkra, a nagy sikerrel játszott Menyasszonytánc klezmer musical-re sok szeretettel várjuk nézőinket. Tudjuk, hogy ez a búcsúzás nem végleges. Reménykedünk, hogy a jelenlegi kritikus járványhelyzet megszűnik és bizakodunk a mielőbbi találkozásban.

Most azonban a legfontosabb, mindannyiunk biztonsága és egészsége!
Szeretnénk megköszönni mindenkinek azt a sok szeretetet és bátorítást, amit kaptunk Önöktől. Elmondhatatlan öröm számunkra, hogy ilyen kitartó és támogató közönségünk van és ebben a nehéz időszakban is mellettünk állnak, reményt adnak nekünk. Most még nem tudjuk, mikor nyithatjuk ki újra a színházajtókat, mikor lesz a következő előadás, de mi készülünk, próbálunk tovább, hogy a lehető leghamarabb ismét találkozhassunk és a Győri Nemzeti Színházban személyesen is köszönthessük Önöket. 

A tegnapi rendkívüli bejelentés és a ma megjelenő Kormányrendelet, a színházak esetében is további, pontosításra váró kérdéseket vet fel. Holnap további egyeztetés történik a kulturális államtitkárral, ahol remélhetőleg választ kapunk ezekre a kérdésekre. Ezt követően tájékoztatjuk Önöket színházunk működéséről a következő időszakban. Vizsgáljuk a lehetőségét annak is, hogy a későbbiekben az online térben is találkozhassunk nézőinkkel.

A megvásárolt jegyekkel és bérletekkel kapcsolatban, a nézőink számára lehető legjobb megoldásra törekedünk. Kis türelmet szeretnénk kérni Önöktől és hamarosan erről is pontos információt adunk!

Köszönjük megtisztelő támogatásukat és megértésüket!  

2020. november 10.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus