Streaming a Győri Nemzeti Színházban

 
 

Tisztelt Nézőink!
Szeretnénk megköszönni, hogy kitartottak mellettünk, az elmúlt időszakban is látogatták előadásainkat. 

             Ha Önök nem jöhetnek hozzánk, mi megyünk Önökhöz!

A járványügyi veszélyhelyzet miatt sajnos a korábbi, megszokott módon nem lehetséges az előadások személyes látogatása. Reméljük, hogy a szabályok betartásával minél előbb újra személyesen is találkozhatunk. Addig is egy különleges kezdeményezéssel, a streaming szolgáltatással, az előadásaink élő, online közvetítésével szeretnénk nézőinket a megszokott, magas színvonalú színházi élményhez juttatni. Gőzerővel dolgozunk a streaming szolgáltatás technikai megvalósításán annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban műsorra tűzhessük előadásainkat.

Azok a bérletes Nézőink, akik nem kívánnak élni a bérletes előadásaik online megtekintésével, kérjük, azt jelezzék legkésőbb 2020. november 16. 9.00-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Jegyvásárlóinknak is biztosítjuk az élő előadások online megtekintésének lehetőségét. Technikai okok miatt az elmaradt előadásokra megvásárolt jegyeket visszaváltjuk, későbbi időpontra cseréljük. Az előírásoknak megfelelően jegypénztárunk határozatlan ideig zárva tart. A visszaváltás módjáról honlapunkon hamarosan bővebb információkat olvashatnak.

Bízunk abban, hogy továbbra is velünk tartanak az online térben is.

2020. november 11.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus