Vill-Korr Sulibérlet

Immár kilencedik évados programját indítja útjára a Vill-Korr Sulibérlet,Immár kilencedik évados programját indítja útjára a Vill-Korr Sulibérlet,a gyermeklélek és kamaszélet minden örömével és kihívásával átszőttszínpadi történetein keresztül. Szeretettel ajánlom a következő évad ifjúságielőadásait összefogó bérletet mindazok számára, akik rendületlenülhisznek a művészet csodáiban, abban a világban, amely képes hatni mindennapiéletünkre, amely színt visz családi programjainkba, elvarázsoljaa kicsiket, vagy éppen megmozgatja a serdülő lelket, támaszt nyújt felcseperedésüksorán.

A jövő évad történetei, pedig éppen ezt a célt szolgálják:Tom Sawyer kalandjait talán senkinek nem kell bemutatnom, neveszorosan összefonódott a kamaszcsínyek és a belőlük levont tanulságokgondolatával, amelyben mindannyian újra találkozhatunk saját gyermekimivoltunkkal. Jakabak, a bendzsózó kecske útkeresése mélabús bluesés őrült nagyvárosi neon-világon vezet át, mígnem jó barátjával oldalán,rátalál a felnőtté válás örömteli állomásaira. Nem utolsósorban ismerkedjünkmeg térségünk egyik rejtett történetével, a Hanyistók legendájával,amely mediatizált világunkra refl ektálva mesél egy lápvidéken talált, elvadultgyermek fordulatos életéről.

Gasztonyi László
ügyvezető, Vill-Korr Hungária Kft.

Vill Korr Suliberlet ar 2022

Az előadások kezdési időpontja kedd, szerda, csütörtök vagy péntek 11.00.
Vill-Korr Sulibérletet igényelni a színház szervezési osztályán lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.