A Vill-Korr Sulibérlet azzal a céllal indult útjára, hogy a jövő generációját megismertesse a színházi kultúrával, az eljátszott történeteken keresztül pedig felkészítse őket a felnőtt lét örömeire és kihívásaira, a mesével és varázslattal átszőtt világokból pedig azzal 
az örök igazsággal térjenek vissza, hogy a jó és a jóság mindig kifizetődő, az igaz és az igazság mindenekfelett áll, a szeretet pedig mindannyiunkat összeköt. A tizenegyedik alkalommal útjára indult sorozat olyan kiváló és sokatmondó előadásokat tartogat a gyermekek számára, mint Rigó Béla mesejátéka a Boldog mese, amelyben Első, avagy Csakazértse Bódog király és három szép lánya, valamint a vén Aggszakáll és Hős Boldogító Boldizsár kalandos történetén keresztül kutatjuk, s leljük meg a boldogság kulcsát.A jubileumi évfordulót ünneplő Jókai Mór életútját megidézve igazolja számunkra Kszel Attila, hogy a történelem az élet tanítómestere. Izgalmas, fordulatos, romantikus és olykor realista história, amely pillanatképeket villant fel ebből a csodálatos földi utazásból, az immár kétszáz éve halhatatlan zseni, Jókai tiszteletére. Családi musicalünkben felejthetetlen színházi élményt nyújt Szaffi és Jónás fordulatokkal teli egymásra találása. Kalandjuk során egy felbecsülhetetlen kincs nyomában számos kalamajkába keverednek, de útjuk végéhez közeledve felismerik az élet igaziértékét és rájuk talál a szerelem. 

Gasztonyi László
ügyvezető
Vill-Korr Hungária Kft.


 
 Vill-Korr Sulibérlet
kedd, szerda, csütörtök vagy péntek 11.00
3 ifjúsági előadás
Bérletár
7.500 Ft

Az előadások kezdési időpontja kedd, szerda, csütörtök vagy péntek 11.00.
Vill-Korr Sulibérletet igényelni a színház szervezési osztályán lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

FACEBOOK_EVENT_0011.jpg