Járványügyi protokoll

 
 
Tisztelt Nézőink!

Nagyon köszönjük, hogy a jelenlegi járványhelyzetben is kitartanak mellettünk. Kiemelt figyelmet fordítunk az Önök biztonságára, és ügyelünk arra, hogy fertőtlenített épületbe érkezzenek.

Kérjük, hogy az előadásokat csak tünetmentes Nézők látogassák! Munkatársaink beléptetéskor minden Néző testhőmérsékletét érintésmentesen mérik.

A Nagyszínház nézőterét előadáskezdés előtt fél órával, a Kisfaludy terem nézőterét előadáskezdés előtt 10 perccel megnyitjuk. Kérjük Önöket, hogy folyamatosan foglalják el helyeiket, hogy elkerüljük a torlódást!

A nézőteret és a színpadot UV lámpával és bio hidegköd-képző berendezéssel fertőtlenítjük; a nézőforgalmi területeket, valamint a gyakran érintett felületeket minden előadás előtt és alatt környezetbarát vírus- és baktériumölő fertőtlenítővel tisztítjuk.

Kérjük Önöket, hogy maszk viselésével, a kihelyezett kézfertőtlenítők használatával és a távolságtartás betartásával segítsék munkánkat! Együttműködésüket köszönjük.

Szeretettel várjuk Önöket előadásainkra!

2020. szeptember 17.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Készül a Kék, kék, kék című tévéfilmünk
  Izgalmasan végződött és izgalmasan kezdtünk neki az idei évnek. Színházunk művészeivel Szűcs Gábor rendezésében tévéfilmet forgatunk Egressy Zoltán Kék, kék, kék című tragikomédiájából. A megfeszített munkát december 27-én kezdtük az…
  2021. január 18.
  • Bevezető kép
  Fájó szívvel búcsúzik a Győri Nemzeti Színház
  Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 64 éves korában elhunyt Vass Gábor színművész, aki felejthetetlen alakításokkal örvendeztette meg a győri közönséget is közel tizenkét évadon keresztül, egészen 2007-ig. A teljesség igénye nélkül…
  2021. január 13.