Járványügyi protokoll

 
 
Tisztelt Nézőink!

Nagyon köszönjük, hogy a jelenlegi járványhelyzetben is kitartanak mellettünk. Kiemelt figyelmet fordítunk az Önök biztonságára, és ügyelünk arra, hogy fertőtlenített épületbe érkezzenek.

Kérjük, hogy az előadásokat csak tünetmentes Nézők látogassák! Munkatársaink beléptetéskor minden Néző testhőmérsékletét érintésmentesen mérik.

A Nagyszínház nézőterét előadáskezdés előtt fél órával, a Kisfaludy terem nézőterét előadáskezdés előtt 10 perccel megnyitjuk. Kérjük Önöket, hogy folyamatosan foglalják el helyeiket, hogy elkerüljük a torlódást!

A nézőteret és a színpadot UV lámpával és bio hidegköd-képző berendezéssel fertőtlenítjük; a nézőforgalmi területeket, valamint a gyakran érintett felületeket minden előadás előtt és alatt környezetbarát vírus- és baktériumölő fertőtlenítővel tisztítjuk.

Kérjük Önöket, hogy maszk viselésével, a kihelyezett kézfertőtlenítők használatával és a távolságtartás betartásával segítsék munkánkat! Együttműködésüket köszönjük.

Szeretettel várjuk Önöket előadásainkra!

2020. szeptember 17.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Ünnepi nyitvatartás
  A Győri Nemzeti Színház szervezési osztálya és jegypénztára 2021. december 23. után ünnepi rend szerint tart nyitva.
  2021. december 22. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Szemben a nappal – Ingyenes előadás
  Helyszín: Dunakapu tér, GyőrIdőpont: 2021. augusztus 29. 20:00A három részre szakadt Magyarország határain végvári harcok dúltak. Az Oszmán birodalom a század végén hatalmas hadakat indított az északnyugati határvidék felé. A török sereg…
  2021. augusztus 19.