Tájékoztatás

 
 

Kedves Nézőink!

Szeretnénk megköszönni bizalmukat, a színházunkba fektetett hitüket, amelyet mi sem tükrözhetne jobban, mint az estéről estére megtelt nézőtereink. 

Köszönjük, hogy kitartottak velünk az elmúlt években és együttműködtek, hogy közös kompromisszumok árán is, de játszhassunk Önöknek. 

A jelenleg rendkívül magas, több mint tízszeres energiaárak mellett a Színház a zavartalan előadásélmény érdekében igyekszik a megfelelő hőmérsékletet biztosítani a nézőtéren.

Eddigi tapasztalataink alapján azonban fel kell hívnunk figyelmüket, hogy a megfelelő komfortérzet biztosítása érdekében célszerű rétegesen, meleg öltözékkel készülni. A színházi etikett szabályait figyelmen kívül hagyva lehetőséget adunk arra, hogy az előadás alatt is maguknál tartsák kabátjaikat.

A tájékoztatást fontosnak tartjuk annak érdekében, hogy felkészülten érkezhessenek előadásainkra.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Várjuk Önöket továbbra is szeretettel!

2022. november 19.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Caramel újra Győrben!
  Caramel 2019 óta először tér vissza Győrbe és ad egész estés koncertet a Győri Nemzeti Színházban! Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba, 17 év elteltével a hazai zenei…
  2023. március 20.
  • Bevezető kép
  Patchwork Fesztivál lesz Győrben
  Április 17. és 23. között kerül sor az ifjúsági előadásokat bemutató Patchwork Fesztiválra a Győri Nemzeti Színházban. Az esemény egyszeri és megismételhetetlen, hiszen komoly, nemzetközi elismeréssel rendelkező külföldi művészek válogatottja…
  2023. március 03.