Tájékoztatás

 
 

Kedves Nézőink!

Szeretnénk megköszönni bizalmukat, a színházunkba fektetett hitüket, amelyet mi sem tükrözhetne jobban, mint az estéről estére megtelt nézőtereink. 

Köszönjük, hogy kitartottak velünk az elmúlt években és együttműködtek, hogy közös kompromisszumok árán is, de játszhassunk Önöknek. 

A jelenleg rendkívül magas, több mint tízszeres energiaárak mellett a Színház a zavartalan előadásélmény érdekében igyekszik a megfelelő hőmérsékletet biztosítani a nézőtéren.

Eddigi tapasztalataink alapján azonban fel kell hívnunk figyelmüket, hogy a megfelelő komfortérzet biztosítása érdekében célszerű rétegesen, meleg öltözékkel készülni. A színházi etikett szabályait figyelmen kívül hagyva lehetőséget adunk arra, hogy az előadás alatt is maguknál tartsák kabátjaikat.

A tájékoztatást fontosnak tartjuk annak érdekében, hogy felkészülten érkezhessenek előadásainkra.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Várjuk Önöket továbbra is szeretettel!

2022. november 19.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Új helyszínek, bérletes új ülésrend
  Mindenütt otthon vagyunk Az energiagazdálkodásban felmerülő változások színházunkat is jelentős mértékben érintik. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ennek ellenére színházunk tovább tudjon működni, újabb és újabb előadásokkal tudjuk megörvendeztetni Önöket. A…
  2022. november 25.
  • Bevezető kép
  Sajtónyilvános főpróba: Énekes madár
  Az Énekes madár főpróbájára látogatott a Kisalföld.hu. A próbáról készített képgaléria az alábbi képre kattintva érhető el.   Fotó: Huszár Gábor
  2022. november 09.