Bérletek 2015/2016

 
 

Május 5-én megkezdődik a Győri Nemzeti Színház következő, 2015/2016-os évadára szóló bérleteinek értékesítése, jó hír, hogy a bérletek árán nem emeltünk. Az első szakaszban az idei évadban érvényes bérletek hosszabbítására, vagyis a már megszokott helyek (újra)vásárlására van lehetőség. Június 5-ig tudják bérleteseink régi helyüket biztosítani.

Aki ebben az időszakban megvásárolja, vagy kifizeti bérletnek első részletét, az már biztos lehet benne, hogy 2015/2016-ban is kedvenc foteljéből láthatja az előadásokat. A hosszabbítási időszakban a bérletek foglalására is van lehetőség.
Június 9-től várjuk azokat a kedves nézőket, akik új bérleteseink lesznek, illetve ettől a naptól tudhatják meg új helyüket azok, akik a hosszabbítási időszakban változtatást kértek. Június 8-án, hétfőn a szervezési osztály kollégái egész nap az új helyek elosztásán dolgoznak majd. 
Lehetőséget kínálunk a bérletek részletfizetéses vásárlására is, ezt a kedvezményt július 3-ig választhatják nézőink. A bérletvásárlási időszak második fele augusztus 25-én indul, ekkor a megmaradt helyeket lehet vásárolni a bérletek árának teljes összegét fizetve. Természetesen a törzsvásárlói kedvezmények ekkor is érvényesek lesznek, tehát, akinek van bérlete a mostani évadra, annak jár a kedvezmény a következő évadra.
Ha már megvásárolták bérletüket a következő színházi évadra, csupán a műsort kell majd figyelni, illetve ügyelni arra, hogy a részletre vásárolt bérletek fizetési határideje 2015. november 30. 
Óriási siker volt a tavalyi évben bevezetett Vill-Korr Sulibérlet, több mint kétszer annyi igényt regisztráltunk, mint amennyi bérletet ki tudtunk adni. Idén kicsit szigorítanunk kell, általános iskola 2- 8. osztályosokig adunk csak ki bérletet. (7-13 évesek)
Sulibérletek esetében foglalást 2 hétre tudunk biztosítani, vagyis a bérletek árát a foglalástól számított 2 héten belül egy összegben kell fizetni.
Bérletek vásárlása, foglalása május 5-től a szervezési osztály nyitva tartási idejében lehetséges. Szeretettel várunk minden régi és új bérletest hétfőtől péntekig 09.00-17.00 óráig.
Szeptember 10-én, nyílt napunkon kedvezményes áron vásárolhatnak bérletet a 2015/2016-os évadra!

Felhasználható utalványok, fizetőeszközök itt!


alt

2015. május 04.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus