Vidor Fesztivál - díj a Primadonnáknak

 
 
A legjobb jelmez díját nyerte el Primadonnák előadásunk a nyíregyházi Vidor Fesztiválon. Győri Gabi tervezőnk Pulcinella-díjas!

A fesztivál szervezői az előző évek kedvező visszhangja után idén sem Díjkiosztó Gálaesten adták át a zsűri által odaítélt elismeréseket, hanem a fesztivál befejezése után rendhagyó módon „házhoz viszik” a díjakat. Ez azt jelenti, hogy a közeljövőben majd egy győri előadáson, saját közönségünk előtt veheti át Győri Gabi a VIDOR Fesztiválon nyert trófeát.
A 6 tagú zsűri elnöke 2016-ban Makk Károly, filmrendező volt. Egy kiragadott mondat a Győri Gabit méltató értékelésből: "női ruhái forradalmian izgalmasak voltak, Nagy Balázs és Járai Máté játékával párját ritkító vígjátékot hoztak létre"
A társulat sok szeretettel gratulál az elismeréshez!
2016. szeptember 05.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

    • Bevezető kép
    Megvan a könyvszalon dátuma!
    A Győri Könyvszalon ismét szélesre tárja kapuit november 15-17. között, immár 23. alkalommal. A legnagyobb vidéki könyvfesztiválon kitűnően érezhetik magukat azok, akik a klasszikusokon túl érdeklődnek a legfrissebb irodalom iránt,…
    2024. szeptember 03.
    • Bevezető kép
    Próbajátékot hirdetünk!
    A Győri Nemzeti Színház próbajátékot hirdet a színház zenekarának II. fuvola/piccolo, váltó I. fuvola posztjára, határozott időre szóló teljes állásra.  Az állás betöltésének feltétele sikeres próbajáték esetén:  egyetemi vagy főiskolai…
    2024. augusztus 23.