Az elmaradt előadások jegyárának visszaigénylése

 
 

Kedves Nézőink!

A rendkívüli veszélyhelyzet miatt 2020. március 12-től az évad végéig több mint 100 előadás maradt és marad el színházunkban. A bérletes előadásokat mindenképpen szeretnénk pótolni a veszélyhelyzet elmúltával, a bérletszünetes előadások esetében erre sajnos nincs lehetőségünk. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a bérletes előadások pótlásáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket. 

Az elmaradt előadásokra vásárolt jegyek árának visszaigénylésével kapcsolatban a következőkről szeretnénk tájékoztatni Önöket:

 

#neváltsvisszajegyet

Amíg a járványügyi veszélyhelyzet fennáll, színházunk nem tarthat előadásokat, ami rendkívül nehéz helyzetbe sodorta mind a Színházat, mind pedig a bevétel nélkül maradt művészeinket. Ha módjában áll, kérjük, támogasson bennünket az elmaradt előadásra vásárolt színházjegy árának felajánlásával!

A társulat nevében köszönjük, ha csatlakozik ahhoz a társadalmi szolidaritási akcióhoz, amely a színházak és művészeik megsegítését szolgálja! Amennyiben úgy dönt, hogy belépőjét nem váltja vissza, és annak összegével támogatja a Győri Nemzeti Színházat és művészeit, az összeg felajánlásáról kérjük, töltse ki az alábbi nyilatkozatot 2020. május 20-ig!

https://www.jegy.hu/altalanoslemondas

Köszönjük!

 

Jegyvisszaigénylés menete

1. Jegyértékesítő irodákban és a színház jegypénztárban vásárolt jegyek

Mivel a veszélyhelyzet feloldásáig nincs lehetőség a személyes jegyvisszaváltásra, ezért lehetővé tesszük a jegyirodákban, valamint a Színház jegypénztárában vásárolt jegyek kontaktust nem igénylő, online visszaigénylését:

Kattintson az alábbi linkre és töltse ki a megjelenő űrlapot 2020. május 20-ig!

https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas?lang=hu

2. Online vásárolt jegyek

Az online megvásárolt jegyek visszaváltását és visszatérítését – amennyiben Ön nem csatlakozik a #neváltsvisszajegyet kampányhoz – az Interticket Kft. végzi. A jegyek visszaváltási igényét nem kell feléjük jelezni, mert a visszaváltás automatikusan történik. Az online vásárlások esetében, kérjük vegye figyelembe, hogy a teljes rendezés előreláthatólag több hetet is igénybe vehet. Munkatársaink azon dolgoznak, hogy a jegyárak visszautalása minél hamarabb megvalósuljon. A folyamat lezárásáig szíves türelmét és megértését kérjük!

3. Kulturális kártyákkal (pl: SZÉP-kártya) vásárolt színházjegyek

A jogszabályi előírások miatt a kulturális kártyákkal megvásárolt színházjegyek készpénzre nem válthatók. Önök a járványügyi veszélyhelyzet feloldását követően a színház jegypénztárában egy új előadásra cserélhetik jegyeiket. Kérjük, hogy addig őrizzék meg belépőiket! A nyitást követően várjuk Önöket.

4. Sikerbérlet

A 2019/2020-as évadban megvásárolt és be nem váltott Sikerbérletek új felhasználási határidejéről a veszélyhelyzet feloldását követően tudunk tájékoztatást adni.

Akik Sikerbérletüket már jegyre váltották, a járványügyi veszélyhelyzet feloldását követően a Színház jegypénztárában új előadásra cserélhetik belépőjüket. Kérjük, hogy addig Önök is őrizzék meg színházjegyüket! A nyitást követően várjuk Önöket.

5. Csoportos jegyek

A 25 főt meghaladó csoportok kapcsolattartóit kérjük, keressék a Színház szervezési osztályát!

 

További jegyvisszaigényléssel kapcsolatos kérdés esetén keressék szervezési osztályunkat az alábbi elérhetőségeken:

hétfőtől péntekig 9.00-17.00-ig

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 96 314 800, +36 96 520 610, +36 96 520 611, +36 96 520 612, +36 96 520 613

2020. április 29.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus