Október 9-i tájékoztató

 
 

Tisztelt Nézőink!

Az október 2-től október 11-ig elmaradó Menyasszonytánc, A hőstenor, Váratlan vendég és Elisabeth előadásokat későbbi időpontban pótoljuk. Az elmaradt előadásokra megváltott jegyek érvényesek lesznek az új időpontokra.

Szeretnénk meghagyni annak az esélyét, és tervezünk is vele, hogy 2020. október 18-án megtartjuk a Menyasszonytánc premier előadását, de ez csak abban az esetben valósulhat meg, ha a járványügyi helyzet ezt biztonsággal lehetővé teszi. Az október 18-ra meghirdetett Sipka bérletes előadást ennek értelmében elhalasztjuk.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Győri Balett megtartja jövő heti Körforgás előadásait a Nagyszínházban:

október 13., kedd 17.00 | Czuczor és Kazinczy bérlet
október 14., szerda 19.00 | Lelkes bérlet
október 16., péntek 19.00 | Gárdonyi bérlet
október 17., szombat 19.00 | Kisfaludy bérlet

Előadásainkon hidegköd-képző berendezéssel fertőtlenített színházépületbe várjuk Önöket.

A Győri Nemzeti Színház vezetősége továbbra is kapcsolatban áll az illetékes hatóságokkal, akiknek ajánlásait és előírásait figyelembe véve jár el. A nézők és a társulat egészségének védelme a legfontosabb, így az elmaradt előadások pótlása, a műsor újratervezése a járványügyi szempontok figyelembevételével zajlik.

A további fertőzések elkerülése érdekében október 17-ig szünetelnek a Győri Nemzeti Színház próbái, továbbá elhalasztjuk a Leánder és Lenszirom bemutatóját is.

A további intézkedésekről 2020. október 15-én adunk tájékoztatást. Aktuális információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a Színház honlapját és hivatalos Facebook oldalát!

 

Szervezési osztály elérhetősége:

nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9.00-15.00 óráig
telefon: +36-96-314-800
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2020. október 09.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus