Közel 5000 néző advent első hétvégéjén

 
 

December elejével kezdetét vette az adventi időszak, mely rendszerint a közösségi élet felélénkülésével is együtt jár. Nem volt ez másként a Győri Nemzeti Színházban, ahol az első adventi hétvégén közel 5 000 néző fordult meg az épületben.

Mozgalmas hétvégét tudhatunk magunkénak, volt részünk musicalben, komédiában, irodalomtörténelmi időutazásban, ellátogatott hozzánk a Mikulás és az Karácsony is bekopogtatott.

Uralta a hétvégét a Puskás, a musical, amely öt alkalommal töltötte meg a Nagyszínházat.

Pénteken Sulibérletes diákok adták meg a hétvégéhez a kellő lendületet, miután újabb sikert könyvelhetett el Kszel Attila: Tűzön-vízen át című ifjúsági előadása, amely irodalomtörténelmi időutazásra invitálja a nézőt. Arany és Petőfi soraira felfűzve ismerhetjük meg a két magyar irodalmi ikon közös történetét.

 FACEBOOK EVENT TVAjpg

A Kisfaludy terem vasárnapi közönségét két francia házaspár szórakoztatta, a nem mindennapi négyes szereplőit színházunk társulatának olyan kiváló tagjai alakították, mint Agócs Judit, Szina Kinga, Sárközi József és Ungvári István. A történetet, mely az Oscar-díjas Roman Polańskit is megihlette, színházunk igazgatója Bakor-Kiss Gábor állította színpadra 2021-ben, Az öldöklés istene címmel. 

Adventi versszínházzal készültek a Győri Nemzeti Színház színész növendékei, akik rendhagyó helyszínen, az előcsarnokban fogadták a közönséget szívmelengető előadásukkal, amely minden adventi hétvégén várja a győri publikumot. A Karácsony kopogtat című előadások ingyenesek, az előadások pontos időpontja a decemberi műsorunkban olvasható.

1M2A0173 szerk.jpg

Több mint 600 gyermek álma válhatott valóra, amikor vasárnap találkozhatott a Mikulással.

407428619_828166759108340_8180462604883499613_n.jpg

2023. december 04.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus