Szabadfogas a színház előtt

 
 
A Győri Nemzeti Színház is csatlakozott a Szabadfogas mozgalomhoz. A színház főbejáratánál egy színész kollégánk kezdeményezésére elhelyeztünk egy ruhaállványt, melyről bárki elvihet meleg holmit, aki fázik, és természetesen bárki felakaszthat kabátot, kesztyűt, sálat.

A Vígszínház, a Veszprémi Petőfi Színház, a Debreceni Csokonai Színház és a Szegedi Nemzeti Színház elé is kikerült hasonló ruhatartó az elmúlt napok hideg időjárására reagálva.  A felirat mindenütt azonos: “Ha fázol, vegyél el egy kabátot. Ha nem szeretnéd, hogy mások fázzanak, tegyél ide egyet.” 
A győri vasútállomásnál már kialakítottak egy ilyen fogast, és most már a belvárosban is van lehetőség segíteni azoknak, akiknek nincs elegendő meleg ruhájuk a mínuszokban. A kezdeményezést színházunk több művésze és Forgács Péter igazgató úr is támogatja, a következő napokban maguk is hozzájárulnak meleg holmival, hogy a rászorulók könnyebben vészeljék át a hideget. A Szabadfogas akcióról a színház hivatalos Facebook oldalán folyamatos tudósítást láthatnak.
2017. január 09.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus